zondag 15 november 2009

Geïnformeerd blijven

Verleden jaar leerde Sherly Sinterklaas kennen. Aanvankelijk was ze niet zo onder de indruk. "Waar gaat dat met mijn schoen naartoe", leek ze te denken toen ze op school voor het eerst haar schoen mocht zetten. Maar toen ze thuis had gezien dat de wortel van de vorige avond was verruild voor een cadeautje, werd het toch allemaal iets serieuzer. En na pakjesavond kon Sint niet meer stuk, vooral toen bleek dat ze alle gekregen cadeautjes mee naar huis mocht nemen.

Dit jaar zat Sherly dan ook aan de buis gekluisterd bij ieder Sinterklaasjournaal en vandaag helemaal, bij de reportage van de intocht van de Goedheiligman in Schiedam. Zou het allemaal nog goed komen met die natte pakjes op de boot? Zou de boot wel op tijd aankomen? En hoe was het nou met die Zielepiet die zo'n heimwee had?

Haar schoentje staat voor het eerst dit jaar bij de schoorsteen, met wortel en al. Zou de Sint er vannacht iets in doen?
Posted by Picasa

1 opmerking:

Anoniem zei

Twijfel niet langer.....Sherly heeft alle "tests" supergoed doorstaan en kan in alle zekerheid zich overgeven aan de mystiek en spanning die deze Sinterklaastijd met zich meebrengt.

Bravo super-trio!

(tante) Marleen