zondag 21 september 2008

Een heerlijke middag in het Uilenbos

Gisteren waren met Sherly naar het Uilenbos, bij Lunteren, naar de Haitikidsdag. Dat is een bijeenkomst van leden van een mailinglijst over – jawel – adoptiekinderen uit Haiti. Mensen die hun zoon of dochter nog in Haiti hebben en mensen die hun kind al thuis hebben. Er waren al heel wat Haitikids bij en zij vormden een prachtig clubje bij elkaar.

Sherly heeft zich geweldig vermaakt, vooral toen haar twee geliefden ook in de speeltuin bleken te zijn: Claude en Claudel! Ze renden naar elkaar toe en keken elkaar verlegen aan. Héél even maar, want Claude rende al gauw naar een van de speeltoestellen en begon eraan te draaien, en Claudel en Sherly deden meteen hartstochtelijk mee!


Ondertussen leerden Barbara en ik andere adoptieouders van de lijst kennen. Het was erg leuk om ervaringen te kunnen uitwisselen, over belevenissen in Haiti, de eerste dagen met je kind; slapen, eten, school, of over de lange, tergend lange wachttijd in de procedure.

En aan het eind van de dag aten we pannenkoeken op het terras. De zon stond al laag aan de hemel en het werd – zeker voor Haitiaanse begrippen – al vrij fris. Maar het kon Sherly, Claude en Claudel niet deren, want ze waren samen en ze houden van elkaar.


Onze paparazzo ter plaatse heeft zelfs deze – in tweeërlei opzicht bewogen – foto weten te schieten.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Dick, Barbara en Sherly,

het was inderdaad een topmiddag in het Uilenbos. Onze jongens hebben het er nog over. En wat een leuke foto's, wij houden ons aanbevolen.
Vooral die van Claudel en Sherly hand in hand, dat je die zo snel heb kunnen schieten, geweldig.

groetjes Kees en Lisette en een dikke knuffel voor Sherly van Claude en Claudel

Anoniem zei

Fijn dat jullie het (ook) zo naar je zin hebben gehad!! Volgend jaar mei/juni weer?!

Marianne (Bertho)

Barbara Titus zei

Ha Dick,

Dank voor je reactie. Ik houd jouw blog ook trouw bij. Je schrijft zo compact. Daar kan ik nog wat van leren.

Als ik nog terugkom naar Nederland, dan zie ik je in november.

Groetjes, Barbara